Reasoning Bits for Competitive exams and Banking Special

  1. 3, 10, 32, 100, ?

a)345                     b)460                     c)308                     d)440   

  1. 12,13,20,48,112,237.

a)13                       b)237                     c)20                        d)48      

  1. 4, 10, 22, 46, 96, 190, 382.

a)4                          b)10                       c)96                        d)382    

  1. 93, 309, 434, 498, 521, 533.

a)309                     b)434                     c)498                     d)521    

  1. 3,10,32,100,?

a)345                     b)460                     c)308                     d)44      

  1. 1, 4, 27, 16, ?, 36, 343?

a)25                       b)87                       c)120                     d)125    

  1. 1, 4, 10, 22, 46, ?

a)64                       b)86                       c)94                        d)122    

  1. 6, 17, 39, 72, ?

a)83                       b)94                       c)116                     d)127    

  1. 24576, 6144, 1536, 386, 96, 24.

a)96                       b)386                     c)1536                   d)6144 

  1. 1, 9.2, 17.3, 26.5, 43.8, 71.5, 114.1 .

a)17.3                    b)26.5                   c)43.8                    d)71.5  

Answers  1) c,  2) c, 3) c, 4)d, 5)c, 6)d, 7)c, 8)c, 9)b, 10)d

Banking and other competitive exams model Analogous pair for best practices, IBPS Previous papers, Model papers, current affairs, current affairs in telugu, gk bits in telugu, Reasoning bits
current affairs telangana current affairs